POKLIČITE NAS!
05/36-89-333
Avtohiša Lavrenčič
Bojan Lavrenčič s.p., Vipavska cesta 6c,
5270 Ajdovščina
abrakadabra

V naši avtohiši vam uredimo vse potrebno za financirnaje vašega vozila.

Financiranje

1. 1,2,3! KREDIT, BANKA KOPER

V naši avtohiši vam nudimo ugoden 1,2,3! kredit, s 7,5% obrestno mero za kredite z odplačilno dobo do 1 leta oziroma 8% obrestna mera za kredite nad 1 do 3 let.
Namenjen je vsem potrošnikom, ki si želijo hitrega in enostavnega načina financiranja.Ugodnost kredita 1,2,3! je ta, da vam kredit odobrimo in sklenemo v roku nekaj minut, kar v našem prodajnem salonu.

Katere dokumente potrebujete?

  • osebni dokument
  • bančno maestro kartico
  • zadnjo plačilno listo/pokojninski odrezek
  • zadnji bančni izpisek

Kdo lahko pridobi 1,2,3! kredit

  • državljan Republike Slovenije s stalnim bivališčem v Sloveniji
  • polnoletna zaposlena oseba ali upokojena oseba
  • imetnik transakcijskega računa in Maestro kartice
  • zadnja neto plača oz. pokojnina mora biti nakazana vsaj v višini minimalne neto plače
  • priliv na bančnem izpisku iz naslova plače oz. pokojnine v zadnjem mesecu pred odobritvijo kredita mora biti izkazan vsaj v višini minimalne neto plače.

Znesek kredita je od 250,00 EUR do 2.500 EUR. Torej namenjen predvsem za odplačilo servisa ali za nakup skuterjev (ne velja za rabljena vozila).
Gl. prednosti: Odobritev na prodajnem mestu, brez obiska banke. Za komitente vseh bank.

 

2. SUMMIT LEASING

Finančni lizing je oblika financiranja podobna kreditu, pri čemer so pogoji za pridobitev lizinga enostavnejši in manj zahtevni, zlasti z vidika zahtevane dokumentacije in izpolnjevanja kriterijev za pridobitev financiranja.

Finančni lizing je zelo primeren način financiranja vozila, saj se financiranje prilagaja glede na vaše želje oziroma finančne zmožnosti. Znesek financiranja si tako lahko razporedite na vnaprej dogovorjeno število obrokov, kjer si lahko izberete višino prvega obroka in dolžino trajanja lizinga. Pri tej obliki financiranja s plačilom zadnjega obroka postanete lastnik predmeta lizinga.
Summit Leasing Slovenija je finančno podjetje, specializirano zlasti na financiranje osebnih in lahkih komercialnih vozil, zato vam naši strokovnjaki lahko pomagajo pri vaših odločitvah glede nakupa in financiranja vozila. Obrnite se na naš oddelek komerciale.

 

 

summit_leasing_logo

 

Akcije

Ford Motorcraft +4

Pri Fordu želimo svojim zvestim strankam ponuditi nekaj več. Ker starejša vozila potrebujejo več nege in pozornosti, da ohranjajo varnost in zanesljivost, je Ford za vsa vozila, starejša od štirih let, pripravil poseben program vzdrževanja in servisiranja, FORD MOTORCRAFT. Motorcraft nudi popolno, visokokakovostno storitev po dostopni ceni. Vaš Ford bo tako še vedno deležen kakovostnega vzdrževanja…

Akcijska ponudba nadomestnih delov za gospodarska vozila

Na spletnem mestu Prva izbira lahko najdete svojega novega Forda po še dostopnejših cenah. Takoj dobavljivim vozilom smo dodali še dodatne prihranke. Izkoristite priložnost! V zadnjih letih je s svojimi vodilnimi modeli je Ford nesporno prvak v osvajanju mednarodnih priznanj in nagrad na najrazličnejših področjih, od inovativnosti, oblikovanja, do izborov »Mednarodni motor leta«. Iz preprostega razloga: Fordovi izjemni…

Zadnje Novice

Fordova kolekcija za prosti čas

Fordova kolekcija za prosti čas ponuja paleto skrbno izbranih izdelkov – od oblačil do modelov avtomobilov in drugih izdelkov. Kolekcija je izdelana iz visoko kakovostnih, sodobnih izdelkov s privlačno obliko. Izbrano kolekcijo si lahko ogledate v našem prodajnem salonu. Celotno kolekcijo si lahko ogledate na spodnji povezavi: FORD BUTIK – Cene, navedene v spletnem katalogu, veljajo izključno za…

Katerega Forda s štirikolesnim pogonom bi vi izbrali?

Ste si vedno želeli Forda s štirikolesnim pogonom? Izbira pri Fordu še nikoli ni bila tako bogata, sodobna, pestra, tehnološko dovršena in cenovno dostopna. Med katerimi vozili boste lahko izbirali? V segmentu novih potniških vozil so to: Ford Mondeo, S-MAX, Galaxy. Če so vam pri srcu bolj športni terenci je tu Ford Kuga, opremljena s…