POKLIČITE NAS!
05/36-89-333
Avtohiša Lavrenčič
Bojan Lavrenčič s.p., Vipavska cesta 6c,
5270 Ajdovščina
abrakadabra

V naši avtohiši vam uredimo vse potrebno za financirnaje vašega vozila.

Financiranje

1. 1,2,3! KREDIT, BANKA KOPER

V naši avtohiši vam nudimo ugoden 1,2,3! kredit, s 7,5% obrestno mero za kredite z odplačilno dobo do 1 leta oziroma 8% obrestna mera za kredite nad 1 do 3 let.
Namenjen je vsem potrošnikom, ki si želijo hitrega in enostavnega načina financiranja.Ugodnost kredita 1,2,3! je ta, da vam kredit odobrimo in sklenemo v roku nekaj minut, kar v našem prodajnem salonu.

Katere dokumente potrebujete?

  • osebni dokument
  • bančno maestro kartico
  • zadnjo plačilno listo/pokojninski odrezek
  • zadnji bančni izpisek

Kdo lahko pridobi 1,2,3! kredit

  • državljan Republike Slovenije s stalnim bivališčem v Sloveniji
  • polnoletna zaposlena oseba ali upokojena oseba
  • imetnik transakcijskega računa in Maestro kartice
  • zadnja neto plača oz. pokojnina mora biti nakazana vsaj v višini minimalne neto plače
  • priliv na bančnem izpisku iz naslova plače oz. pokojnine v zadnjem mesecu pred odobritvijo kredita mora biti izkazan vsaj v višini minimalne neto plače.

Znesek kredita je od 250,00 EUR do 2.500 EUR. Torej namenjen predvsem za odplačilo servisa ali za nakup skuterjev (ne velja za rabljena vozila).
Gl. prednosti: Odobritev na prodajnem mestu, brez obiska banke. Za komitente vseh bank.

 

2. SUMMIT LEASING

Finančni lizing je oblika financiranja podobna kreditu, pri čemer so pogoji za pridobitev lizinga enostavnejši in manj zahtevni, zlasti z vidika zahtevane dokumentacije in izpolnjevanja kriterijev za pridobitev financiranja.

Finančni lizing je zelo primeren način financiranja vozila, saj se financiranje prilagaja glede na vaše želje oziroma finančne zmožnosti. Znesek financiranja si tako lahko razporedite na vnaprej dogovorjeno število obrokov, kjer si lahko izberete višino prvega obroka in dolžino trajanja lizinga. Pri tej obliki financiranja s plačilom zadnjega obroka postanete lastnik predmeta lizinga.
Summit Leasing Slovenija je finančno podjetje, specializirano zlasti na financiranje osebnih in lahkih komercialnih vozil, zato vam naši strokovnjaki lahko pomagajo pri vaših odločitvah glede nakupa in financiranja vozila. Obrnite se na naš oddelek komerciale.

 

 

summit_leasing_logo

 

Akcije

Program vzdrževanja, FORD Economy – po dostopni ceni

Pri Fordu želimo svojim zvestim strankam ponuditi nekaj več. Ker starejša vozila potrebujejo več nege in pozornosti, da ohranjajo varnost in zanesljivost, je Ford za vsa vozila, starejša od pet let, pripravil poseben program vzdrževanja in servisiranja, FORD Economy. Economy nudi popolno, visokokakovostno storitev po dostopni ceni. Nihče ne pozna vašega Forda bolje, kot naše osebje v pooblaščenih…

Prva izbira : izjemne cene vozil iz zaloge

Na spletnem mestu Prva izbira lahko najdete svojega novega Forda po še dostopnejših cenah. Takoj dobavljivim vozilom smo dodali še dodatne prihranke. Izkoristite priložnost! V zadnjih letih je s svojimi vodilnimi modeli je Ford nesporno prvak v osvajanju mednarodnih priznanj in nagrad na najrazličnejših področjih, od inovativnosti, oblikovanja, do izborov »Mednarodni motor leta«. Iz preprostega razloga: Fordovi izjemni…

Zadnje Novice

AKCIJSKE CENE ORIGINAL NADOMESTNIH DELOV – za vozila MITSUBISHI

Izkušnja trenutne situacije je, da je mobilna neodvisnost izrednega pomena. Na našem servisu vam zagotavljamo vrhunske strokovnjake ter originalne nadomestne dele ter olja in maziva priporočena s strani proizvajalca naših vozil. Na opravljena dela in vgrajene dele zagotavljamo garancijo. Vse to ohranja kakovost vašega vozila in mu podaljšuje življenjsko dobo.   V mesecu maju smo…

Delo v času od 21.4.2020 – ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe z virusom COVID-19

Sporočamo, da je od ponedeljka, 21.4.2020 naprej, poleg rednega dela v avtomehanični delavnici, ponovno odprta tudi avtopralnica in prodajni salon. Poleg tega do nadaljnega obratujemo po skrajšanem delovnem času, od 8h – 16 (pon-pet), sobote ZAPRTO.   V kolikor je možno, prosimo, da se za rezervacijo čiščenja v avtopralnici predhodno naročite na spodnjo tel. št….