POKLIČITE NAS!
05/36-89-333
Avtohiša Lavrenčič
Bojan Lavrenčič s.p., Vipavska cesta 6c,
5270 Ajdovščina

Katerega Forda s štirikolesnim pogonom bi vi izbrali?

Ste si vedno želeli Forda s štirikolesnim pogonom?

Izbira pri Fordu še nikoli ni bila tako bogata, sodobna, pestra, tehnološko dovršena in cenovno dostopna.

Med katerimi vozili boste lahko izbirali?

V segmentu novih potniških vozil so to: Ford Mondeo, S-MAX, Galaxy. Če so vam pri srcu bolj športni terenci je tu Ford Kuga, opremljena s SYNC II sistemom. Konec leta pa se ji bo pridružil še najnovejši prestižni Ford Edge. V kolikor iščete adrenalin na visokih obratih bo kmalu tu novi vrhunski športnik Focus RS. Brezpotja pa z lahkoto premaguje novi Ford Ranger.

Zakaj sploh potrebujemo štirikolesni pogon?

Fordova vozila, opremljena s sistemom 4×4 z lahkoto premagujejo zahtevnejše terene, v vseh vremenskih razmerah in imajo boljši oprijem na spolzkih cestiščih, optimalno so prilagojena za zmogljivost na dirkališčih – tu imamo v mislih predvsem najnovejšega Focus RSa.

Že nestrpno pričakujete novi Ford Edge, najbolj prestižni SUV model v Fordovi paleti?

Elegantni in dovršeni veliki SUV Ford Edge bo v Sloveniji na voljo v drugi polovici letošnjega leta. Beseda razkošje bo pri Edgu prišla do izraza v odličnih materialih povsod v notranjosti vozila. Edge vas bo razvajal z oblazinjeno armaturno ploščo, stikala bodo obdana s sijajnim črnim klavirskim lakiranjem, kljuke vrat, obrobe prezračevalnih šob ter okrasni elementi pokrova predala pred sovoznikom in volana bodo satinirano srebrni. Prostorni Edge bo potnike razvajal z ogrevanjem in hlajenjem sprednjih sedežev ter z ogrevanjem zadnjih sedežev.  Zagotavljamo vam, da bo v vozilu več prostora za potnike, kot v primerjavi z dražjimi tekmeci v segmentu SUV vozil. Slog in paleta tehnologij za udobje, priročnost in varnost v Edgeu postavljajo izziv najprestižnejšim tekmecem v Evropi.